HomeVoor verkopersReserveren

Reserveer en betaal hier uw grondplek eventueel met een aanhanger voor de kofferbakverkoopdagen op alle zaterdagen in de maanden van juli en augustus 2019.

Pas na uw betaling via IDeal is uw reservering definitief.

Klik nadat u betaald heeft met Ideal vanuit dat scherm op de knop Terug naar de webwinkel of betaling afronden. Wij krijgen dan direct een signaal dat u heeft betaald.

U ontvangt daarna binnen een paar minuten een e-mail met uw reserveringsbewijs. Print dit reserveringsbewijs uit en neem deze mee naar de verkoopdag.
Let op! Gemaakte reserveringen kunnen niet omgezet of ongedaan gemaakt worden en er volgt dan ook geen teruggave van de door u betaalde bedragen.

Mocht een grondplek door enorme belangstelling niet meer beschikbaar zijn kijkt u dan de dinsdagavond vóór de verkoop zaterdag nogmaals. Het kan zijn dat er toch nog extra grondplaatsen beschikbaar zijn gekomen. Reserveren via Internet kan, zolang de voorraad strekt, tot vrijdagavond 19:00 uur voor de verkoopzaterdag.

Geen Internet of Ideal?
a) U kunt vanaf 4 juni 2019 iedere dinsdagmiddag van 13:30 uur tot en met 16:00 uur reserveren en betalen in de opslag van de WHOE aan de Prinsenweide 14 in Apeldoorn.
b) U kunt op elke kofferbakverkoop reserveren en betalen voor de volgende kofferbakverkopen bij de kraam van de organisatie.
Dit alles alleen onder voorbehoud dat er nog plaatsen vrij zijn. Reserveren via de telefoon of e-mail is niet mogelijk.
 
Let op! Bij mensen met een hotmail, live of outlook-emailadres komt de bevestigingsmail soms niet aan of komt deze in de map ongewenst (spam) terecht. Om dat te voorkomen kunt u het beste, voordat u gaat bestellen, het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan uw lijst met veilige afzenders toevoegen. Klik HIER voor een instructie hoe u dat moet doen.

Heeft u de e-mail niet ontvangen (ook niet in de map ongewenst/spam), stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin het e-mailadres waarmee, de datum waarvoor en de soort plek die u gereserveerd heeft. Binnen 48 uur krijgt u dan antwoord.

Verkoopdagen 2019

6 - 13 - 20 - 27 juli

3 - 10 - 17 - 24 - 31 augustus
 
De verkoop is van 9.30 uur tot en met 15.00 uur.

 

Waar

De verkoop vindt plaats op de niet meer in gebruik zijnde straat:

KANAAL-ZUID aan de OOSTZIJDE tussen

DE LAAN VAN KUIPERSHOF en de MATENPOORT.

Website gehost en ontworpen door Euro-Host.